tisdag 13 mars 2012

om jag undviker att ligga på den sidan kan det kanske försvinna bara.

Nu håller alla tummarna för att det ska kännas bättre i min höft imorgon så att jag kan ge mig ut på en långrunda när jag vaknar. Det känns inte så bra just nu, men jag hoppas på att det mirakulöst nog ska lösa sig med några timmars sömn. Om man alla håller så kan det gå, så nu gör vi det här för mig. Schyssta då.

3 kommentarer:

  1. Jag sitter och läser din blogg och blir sjukt inspirerad. Jag har också problem med min höft ;/ Men det är inte de jag funderar över ;b haha. utan jag undrar mest.. när du ger dig ut på lååånga löprundor på morgonen, äter du ingenting innan då? :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Kul att du blir inspirerad, vad jag glad jag blir!:) Dock inte kul med höften..så tråkigt när sånt sätter stopp för en..
      Nope, ingenting, jag kastar antingen i mig en pwo eller så tar jag aminosyror+koffein innan bara. Dels så har jag märkt att min mage fungerar bättre av det, och sen vill jag vänja kroppen vid att springa utan energi eftersom jag inte kommer kunna få i mig så mycket under maratonet. Förra året kunde jag knappt springa 6km utan att ha ätit så det har ju verkligen gett resultat. Dock äter jag alltid ordentligt efteråt för att återhämta mig, frukosten är alltid dagens största mål för mig. Långt svar, men så är jag ju lite smått autistisk vad gäller löpningen också ;)

      Radera
  2. haha jag är sjukt tacksam för svaret! Verkligen smart av dig! Ska nog börja testa på lite jag med, men börjar i små doser :) Nej, höften börjar jag bli bra nog less på nu. Hmpf, nåväl, när säsongen är över kanske jag kan rehabilitera den helt och håller ;) hehe

    SvaraRadera