måndag 2 januari 2012

Fit 2012

Inleder träningsåret 2012 med att hälla ut äckelcolan i diskhon. Nu ska jag till gymmet, i nya fräscha träningskläder, och träffa Hanna för vägning/mätning/korttagning och sen ska jag äntligen köra lite cardio. V1 nu så jag kör 50 min, no more no less. Jag är sjukt taggad för det här nu, målen sitter uppsatta på kylskåpet och vid sängen och jag är tokfokuserad. Nu kör vi, så hårt vi kan och med allt vi har!

2 kommentarer:

  1. Gott nytt år och så vidare.

    Jag ser tyvärr att du hädar den ädlaste av drycker, men det jag tänker beröra är en annan punkt du snabbt vidrör i ditt inlägg.
    Nämligen träningskläder.
    Jag tror att denna fråga kan vara lite "känslig", iaf för oss killar. Nu blir ju detta ställningstagande högst enkelriktat och objektivt då den är ställd till dig, men skitsamma ;)
    Vad tycker du det är snyggt att en kille bär för kläder på gymmet?
    Jag vet inte riktigt själv, och då det i dagens samhälle är viktigt att vara snygg så söker jag härmed hjälp.
    Tro mig, jag har haft mina år av träning i källarbelägna gym, iförd slitna mjukisbyxor och urtvättad t-shirt med lika delar svett och magnesiumfläckar.
    Men då det faktiskt finns en del fagra töser på Actic tänker jag börja leva efter epitetet:
    Bättre snygg och svag än ful och svag (klädd det vill säga. Utseendemässigt är jag 10/10 givetvis, haha)

    SvaraRadera
  2. Haha, absolut bättre snygg och svag än ful och svag!;) Alltså det är svårt det där, tights eller inte tights, linne eller inte linne. Jag tycker så här: tights kan man ha om man har lite muskler som fyller ut dem eller om man vill springa jättefort på bandet och inte vill fastna i vinddraget(det där med att alla passar i allt är ju en stor vit lögn, tyvärr).
    Väljer man tights får man gärna ha en tisha till, den ska med fördel inte sitta slimmat. Linne är det inte så många som klarar av faktiskt, då ska man vara av modell byggare tycker jag. Men det här är ju bara min (högst ödmjuka) åsikt. Den enda dresscoden vi tillämpar på gymmet är att man faktiskt har kläder på sig (det är inte alltid självklart tyvärr) och att man inte lallar runt utan skor på fötterna.
    Lycka till med brudarna!:D

    SvaraRadera